Wie zijn"RM Accountants & Belastingconsulenten"

Een jong, vooruitstrevend accountantskantoor in Mechelen en Antwerpen dat kwaliteit hoog in het vaandel draagt. 
Wij bieden financieel, fiscaal en bedrijfseconomisch advies.  
En zoveel meer ...

Helder en persoonlijk advies
Een betrouwbare sparringpartner die u adequaat, efficiënt en professioneel van dienst is.  Met ons bespreekt u uw ideeën en doelstellingen.  Daarbij fungeren wij als uw klankbord en geven we u glasheldere adviezen.

Modern en efficiënt
Als hedendaags bedrijf beschikken wij over krachtige tools die de afwikkeling en de dagelijkse informatie-uitwisseling aanzienlijk vergemakkelijken.  Wij maken o.a. gebruik van 'cloud computing'.  Zo zijn uw bestanden en toepassingen niet enkel veilig opgeslagen, maar vooral steeds beschikbaar.  Even online gaan en met een muisklik haalt u ze op uw scherm.  Altijd en overal.

Uitgebreid netwerk
Sommige vraagstukken vragen een doorgedreven expertise.  Dankzij ons uitgebreid netwerk kunnen wij u doorverwijzen naar dé specialist die u nodig heeft. Het resultaat is dat u met al uw vraagstukken bij ons terecht kunt. Wij zullen ongeacht het vraagstuk, zorgen voor een kwalitatief hoogstaand advies.

Coach
Startende en snel groeiende bedrijven moeten goed worden gecoacht. Vaak houdt die coaching in: het afremmen van de impulsiviteit, het realistischer maken van te optimistische financële plannen en het juist inschatten van toekomstige omzet en kosten. Een stabiel huis bouw je enkel op solide en goed doordachte fundamenten.

Voor iedere onderneming

Van de bouw, automotive sector en detailhandel. 
Tot de zakelijke dienstverlening, medische beroepen en vrije beroepen. 
Iedere ondernemer is bij ons van harte welkom.

Wederzijds vertrouwen
Graag bouwen we aan een langdurige vertrouwensrelatie. 
Met onze medewerkers, en natuurlijk met u.
De eerste stap? Elkaar leren kennen. 

Maak vrijblijvend een afspraak met onze accountants en belastingconsulenten in Antwerpen.